10

OBJEKTE TE PERFUNDUARA

Te gatshme per banim me qelsa ne dore.

EURO INVEST

Ndërtimi i komplekseve banesore-afariste me një arkitekturë të jashtëzakonshme, si dhe me standarde të avancuara na bën, që të jemi ndërmarrje ndërtimore prodhuese me të gjitha kapacitetet e duhura.

Lexo me shume

Ne e bëjmë punën për ju!

Puna jone bëhet me standardet më të avancuara të ndërtimit, ku kjo bën që juve të mos ju mbetet tjetër, përveq se të keni besimin e duhur dhe të leni punën në duart tona. Kështu që plani juaj të relizohet ashtu sic e keni menduar.

 

Lexo me shume

TË GATSHME ME QELSA NË DORË

Më poshtë mund të shikoni detajet e tipeve të banesave të cilat janë të gatshme për banim.

Banesa 13

61.66 m2
 • 1 Dhoma fjetjeje
 • 1 Dhomë ndeje
 • 1 Banjo
 • 1 Terasë
DETAJET

Banesa 12

84.33 m2
 • 2 Dhoma fjetjeje
 • 2 Dhomë ndeje
 • 2 Banjo
 • 1 Terasë
DETAJET

Banesa 7

109.12 m2
 • 4 Dhoma fjetjeje
 • 2 Dhomë ndeje
 • 2 Banjo
 • 1 Terasë
DETAJET

Banesa 11

121.68 m2
 • 3 Dhoma fjetjeje
 • 2 Dhomë ndeje
 • 2 Banjo
 • 1 Terasë
DETAJET