Planet dhe detajet e banesave të cilat janë të gatshme për banim si dhe shitje, për të gjithë të interesuarit.

LLOJET /

Banesa 13

61.66 m2
 • 1 Dhoma fjetjeje
 • 1 Dhomë ndeje
 • 1 Banjo
 • 1 Terasë
DETAJET

Banesa 12

84.33 m2
 • 2 Dhoma fjetjeje
 • 2 Dhomë ndeje
 • 2 Banjo
 • 1 Terasë
DETAJET

Banesa 7

109.12 m2
 • 4 Dhoma fjetjeje
 • 2 Dhomë ndeje
 • 2 Banjo
 • 1 Terasë
DETAJET

Banesa 11

121.68 m2
 • 3 Dhoma fjetjeje
 • 2 Dhomë ndeje
 • 2 Banjo
 • 1 Terasë
DETAJET

Banesa 10

118,44 m2
 • 3 Dhoma fjetjeje
 • 2 Dhomë ndeje
 • 2 Banjo
 • 2 Terasë
DETAJET

Banesa 9

111,12 m2
 • 3 Dhoma fjetjeje
 • 2 Dhomë ndeje
 • 2 Banjo
 • 1 Terasë
DETAJET

Banesa 8

110,04 m2
 • 3 Dhoma fjetjeje
 • 2 Dhomë ndeje
 • 2 Banjo
 • 1 Terasë
DETAJET

Banesa 6

94,22 m2
 • 2 Dhoma fjetjeje
 • 2 Dhomë ndeje
 • 1 Banjo
 • 1 Terasë
DETAJET

Banesa 5

92,73 m2
 • 2 Dhoma fjetjeje
 • 2 Dhomë ndeje
 • 2 Banjo
 • 1 Terasë
DETAJET

Banesa 4

92.29 m2
 • 2 Dhoma fjetjeje
 • 2 Dhomë ndeje
 • 2 Banjo
 • 1 Terasë
DETAJET

Banesa 3

92.09 m2
 • 2 Dhoma fjetjeje
 • 1 Dhomë ndeje
 • 2 Banjo
 • 1 Terasë
DETAJET

Banesa 2

85.26 m2
 • 2 Dhoma fjetjeje
 • 1 Dhomë ndeje
 • 2 Banjo
 • 1 Terasë
DETAJET